Reprise >door

Vanaf 8 november gaan Bart de Ruiter en ik nog een klein rondje langs de theaters met de voorstelling >door. Check de agenda voor de data.

LET OP!!! 12 januari in Beaforthuis te Austerlitz een speciale voorstelling met vele gasten, een ratjetoe van mensen waar ik door de jaren heen mee heb mogen werken. Dat zijn potdorie niet de minsten!

Duet met Bart Herman

Vanaf nu is het lied ‘Heb Jij Dat Ook?’ verkrijgbaar op alle bekende kanalen.
Heb Jij Dat Ook is het resultaat van een dagje rommelen (en klagen over ouder worden) tijdens Songcity in Herzele, België in augustus 2018 met producer Guus Fluit en zanger Bart Herman.
Al is het nummer gericht op de Vlaamse markt, er is geen enkele reden te bedenken waarom wij hier in Nederland er ook niet een beetje van mee kunnen genieten.

Het nummer kun je hier downloaden: https://itunes.apple.com/be/album/heb…

 

Nieuwe single uit!

Op 2 november staat de release gepland van de nieuwe single getiteld Komen en Gaan.
De tekst is geschreven door Rob Chrispijn die teksten schreef voor onder meer: Stef Bos, Herman van Veen, Paul de Leeuw, Guus Meeuwis, Ramses Shaffy en Frans Halsema. De muziek is van mij.
Het lied is onderdeel van de voorstelling >door en is nu alvast hier te beluisteren.

Song City

Song City is een creatieve songschrijfweek, waarbij bekende artiesten uit binnen- en buitenland gedurende een week samen nieuwe songs schrijven. Aan het eind van de week volgt een gezamenlijk concert waarbij de artiesten hun bekende songs vertolken en een paar van de songs die ze schreven tijdens de week, in absolute première. DAT is Song City. In het verleden leverde dit al hits op voor Eva De Roovere en Milow. Dit jaar met o.a. Garland Jeffreys, Ellen Foley, Sabien Tiels, Elliott Murphy en ik ben er dus ook bij.

Op Maarten

Niet omdat het moet, niet omdat er een speciale aanleiding voor is, maar gewoon, omdat we er zin in hebben. 27, 28 en 29 januari brengen wij weer een ode aan het werk van Maarten van Roozendaal. Wij zijn: Lucretia van der Vloot, Hans Sibbel, Jan-Paul Buijs, Paul de Munnik, Jeroen Zijlstra, Wilko Sterke en mijzelf. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Egon Kracht en wordt artistiek geleid door Eva Bauknecht. Me dunkt! Kijk in de agenda.

 

DOOR, de opvolger van #HELD

Na het succes van #HELD zijn de voorbereidingen voor de opvolger begonnen.
Nu met Bart de Ruiter op diverse bassen en andere snaardingen. Technisch weer ondersteund door Edwin Smets en Maarten Verheggen. Regie wederom in de handen van Eva Bauknecht. Fotografie: Raymond van Olphen. Grafisch ontwerp van het publicteitsmateriaal door René de Haan.
Vanaf oktober zal het programma >door overal te zien zijn.

De speellijst staat in de agenda.

>door is tot stand gekomen met i.s.m. Bos Theaterproducties.

Legendary Albums Live: Dire Straits’ Brothers In Arms

Vanaf januari 2018 toeren we onder de noemer: Legendary Albums Live: Dire Straits’ Brothers In Arms langs de theaters.

Brothers in Arms van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten. Voor Legendary Albums Live spelen Erwin Nyhoff en Marcel de Groot dit album intergraal met een topband olv Jan-Peter Bast.

We zijn nu een paar weken onderweg, de reacties zijn prettig:
Popmagazine Heaven
Marcel de Groot steekt met een batterij aan gitaren Knopfler en diens spel geregeld naar de kroon.
MyFavoriteSong.nl
Zelfs verstokte Dire Straits-fans zullen verbaasd zijn over het hoge niveau van deze muzikale productie, die nog tot eind mei 2018 in het land te zien is.
Groot Sneek
Een mooi avondje Dire Straits van niet zomaar een coverbandje.

Om te zien waar we spelen check je de agenda op mijn site.